Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon

Hej bloggen!

Det går segt med pappersfixandet som behövs för att jag ska komma iväg. Riktigt segt faktiskt. Börjar bli orolig för att vi inte ska hinna fixa det, börjar bli orolig för att stå i flera månader utan något riktigt svar på om det går igenom eller inte. Men på ett sätt är jag ändå säker, för jag tror på att allting löser sig i slutändan. Bara man verkligen vill så.

Okej något som är relaterat till Filippinerna då. Igår var jag på ett välgörenhets event! Nu i vintras var det ju en naturkatastrof på södra Filippinerna och massvis av människor miste sina liv. Tusentals människor miste sina hem och allt de ägde. Det spelade ingen roll om man var rik eller fattig för översvämningen tog allt. Har sett massa bilder och videoklipp från det och det hugger verkligen i bröstet när jag ser det och man känner hur ögonen sakta men säkert blir alldeles våta. Det är så hemskt och det finns så många människor här i världen som det är så otroligt synd om. Jag tror verkligen att vi underskattar allt vi har och att vi aldrig riktigt kommer förstå hur det är för alla miljontals människor som lider här på vår jord.

Anyways, det var som sagt ett Filippinskt välgörenhets event här i Göteborg för att stödja de oskyldiga människor som gick miste om så mycket.. Pengarna som man betalade och köpte saker för under eventet går till dom drabbade på Filippinerna. Det känns bra att ha varit en del i det hela och hjälpt till även om det inte var jättemycket. Känslan när man vet att man gör något som kan hjälpa någon annan som har det svårt, även om det bara är lite, ja den är obeskrivlig. Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0