White beach, boracay

Min syster såg detta i tidningen metro idag. Tyckte det var lite kul så var bara tvungen att sno hennes bild och visa er.

Och nu, lite bilder tagna från google så ni kan få se hur det ser ut på boracay, Filippinerna.

Och nu tänker ni "men shit dom där bilderna är ju bara såå redigerade, finns inget som är så fint i verkligheten". Fine. Men min syster, hennes man och deras lilla dotter var där i våras. Dom tyckte verkligen att det var jättevackert där och att bilder inte gjorde det rättvist. Att det var mycket finare i verkligheten än det var på deras (egna) bilder. Hemma hos dom här i Sverige har dom helt vit sand i en skål som prydnad. Kommer ihåg när dom visade mig sanden och den var bara såå len och vit. Den sanden är från boracay.  Snodde några bilder på facebook från deras resa i våras, så ni kan få se några helt oredigerade bilder från boracay.


Systers bebis i vagnen. Checka in bakgrunden.En till bild på bebisen. Ser ni hur rent vattnet är? Ser typ ut att vara i en pool ju. Men icke, det där är i havet det.

Rätt så fint va? ;) Dit ska jag definitivt åka!

Just det, fick ju en systemkamera i julklapp! Så nu kommer jag kunna ta massa fina bilder under året på Filippinerna. Toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0