Hahahah

YOLO


there ain't no sunshine without rain

Nu har vi kommit till en uppförsbacke igen. Dom ringde mig från ambassaden förut när jag satt i skolan. Tydligen var det ett papper som fattades (vilket inte stod med i the requirements) och två utav papperna vi hade skickat in ska skickas till utrikesdepartementet först. Kvinnan från ambassaden skulle mejla mig allt mer nogrannt och förklara hur vi skulle gå tillväga men det har hon inte gjort än.

gammal biiiiild

Getting closer and closer

Skickade precis iväg alla papperna till den filippinska ambassaden i Stockholm! Iiihh ont i magen, nu händer det verkligen på riktigt!


Almost there

Omg, nu har vi äntligen läkarens underskrift!! Det fattas bara information om mammas gamla filippinska medborgarskap nu, vilket är lite svårt att ta reda på eftersom att hon inte fick behålla sitt gamla filippinska pass.. Men det ska nog lösa sig! Så snart kan vi skicka in det, wiiiiihh hihi


Pagdating ng panahon

Hejhej, kom precis hem från gretas sminkparty. Imorgon fyller pappa år så vi får se om det blir något snack med läkaren då.. Vill ju inte tjata på stackars pappsen om det när han fyller år hehe. Nästa vecka är det temavecka i skolan så jag går från kl 8 - 4 då (!!!), döda mig!! Börjar ju halv 11 på måndagar annars. Så jag måste gå och lägga mig tidigt ikväll, hur nu det ska gå till. Aja nu ska jag sluta babbla, puss!


Rubrik

Ringde nu det numret som jag fått och fick inte tag i den mannen jag skulle ha tag på. Alla säger att vi ska återkomma på måndag. På måndag är allt försent ju. Vi behöver skicka in papperna NU. Skit också.

Här får ni lite random bilder från dom senaste dagarna. Dagens lunch (ben & Jerry), första smakprovet av den nya calippo shots och mina rosa byxor som jag hade på mig i tisdags. Haha intressant va?


Berg- och dalbana

Jag måste börja med att säga att jag älskat vädret här i Göteborg idag. Det är jättevarmt i solen och man kan gå utan jacka och man känner att sommaren inte är så långt borta. Underbart.

Med pappersarbetet är det bajs igen. Barnmorskan ringde inte förän idag och då säger hon att hon har pratat med dom ansvariga på Sahlgrenska och att hon inte får skriva under våra papper. Så gav hon mig ett nummer till en man som är ansvarig för någon avdelning på Sahlgrenska som skulle hjälpa oss. Men dom fattar tydligen inte att Filippinerna vill ha godkännande av någon sorts LÄKARE eller BARNMORSKA som faktiskt var på plats när jag föddes och ingen kontorsfjant som sitter och håller koll på massa papper. Bajs på dom. Sitter på bussen påväg hem nu och ska ringa så fort jag kommer hem. Får se sen hur det blir.


After rain comes sun

Hej bloggen!

Nu är Lilly glad! Igår hade vi som ni vet avtalat tid med läkaren som var med när jag föddes. Han behöver ju skriva under våra papper för att vi ska kunna skicka dom till ambassaden. Så igår förmiddag var jag, mamma och pappa på östra sjukhuset. Vi fick sitta och vänta jättelänge i receptionen på honom för att dom i receptionen inte fick tag i honom. Sen kommer dom och säger att han inte jobbar idag, att han inte är i tjänst på hela veckan. Då blev jag så himla pissed off. Hur kan han säga till mamma på telefon att vi ska komma om en vecka på förmiddagen och sen jobbar han inte ens då? 

Så när jag kom hem satte jag mig och försökte hitta hans mobilnummer. Hittade ett antal gubbar med det namnet och till slut det rätta namnet. Så jag ringde upp honom. Han lät stressad och inte alls så positiv till att hjälpa oss. Och han hade glömt av vad han hade sagt till mamma förra veckan. Sedan sa han att det inte var hans ansvar det här, men hallå har någon påstått det eller? Vi bad ju bara snällt om hans hjälp. Tydligen så var han i LONDON med. Så han är inte i Sverige på hela veckan. Och vi kunde inte komma till honom nästa vecka och få hans underskrift. Vi skulle skicka papperna till honom på posten så skulle han titta på det. Blev så sur, dålig stil av honom när han hade sagt till mamma att han skulle hjälpa oss. Dessutom kommer det ta jättelång tid innan vi får tillbaka det om vi ska skicka det på posten nästa vecka. Var så himla sur. Trodde att det här utbytesåret bara skulle skita sig eftersom att vi verkligen måste skicka in papperna nu. Kändes som att vi hade fastnat och att jag bara kunde glömma alltihop.

Så jag började kolla i min förlossningsjournal efter barnmorskan som var med när jag föddes istället. Det går nämligen bra med hennes underskrift med. Men vi har hel tiden förutsatt att hon inte jobbar längre eller något för när vi ringde sjukhuset och försökte få tag i någon från hela början var det ingen som kände igen barnmorskans namn. Dom kände bara igen läkaren. Men så nu började jag kolla om barnmorskan existerade och det gjorde hon ju, jag hittade ett telefonnummer. Ringde förut idag men då svarade någon att hon inte var hemma. Så jag ringde nu istället, och mycket riktigt, hon svarade och hade jobbat som barnmorska på Sahlgrenska. Hon ville absolut hjälpa oss och var jättetrevlig, frågade hur mitt liv hade varit och så. Haha sött. Men hon ska bara kolla med den ansvarige på förlossningsavdelningen imorgon och kolla så hon inte gör något juridiskt fel. Sen ska hon ringa oss och försöka hjälpa oss :) Blir så himla glad av trevliga godhjärtade människor! Nu känns det äntligen som att vi är på rätt spår igen. Och nu fick ni en hel roman här men så går det när man försöker komma undan att plugga! Haha. Puss!

 

image description

 

 


Prefer Tumblr? Here's mine: http://pinkteenagestory.tumblr.com/

A little taste from today

Så jag fick tag i två bilder från träningen! Jag syns dock inte på dom för jag står mittemot tjejen som har ryggen vänd mot bilden.. Men jag är där bakom iallafall! ;) Haha

arabesque :)


och en liten lib :) den ena tränaren är med där och justerar foten på toppen..

Starships were meant to fly Hands up, and touch the sky Can't stop, 'cause we're so high Let's do this one more time

Åh cheer träningen var så rolig idag! Gjorde massa dans och bygg. Satte jättefina lib, arabesque och extensions. Såå kul! Någon i laget har bilder men jag vet inte vem och får inte heller tag i dom.. Så ni kan få se på en liten film på när min byggrupp bara gör en extension istället. Vi failar dock i slutet på den här filmen så bara ignorera det haha..


don't waste no precious time

Jag vaknade klockan 2 idag, hatar det här. Hatar att vakna för sent på helger och behöva stressa igenom sig hela dagen istället för att ta det lugnt och njuta av att det verkligen är helg. Har världens huvudvärk idag så därav mitt bittra jag. Känner mig så extremt stressad. Nu ska jag snart hoppa av spårvagnen så jag sätter stopp här, puss


Här får ni en bild från gårdagens lunchrast i skolan också, såå fina haha


What doesn't kill you makes you stronger, stand a little taller

Studiedag idag men det betyder inte att jag har varit fri från skolarbete. Har suttit från klockan 11 till 3 på ett café i stan och pluggat europakunskap med Embla och Hanna. Tror alla tvåor på hela Ingrid Segerstedt satt och pluggade i stan idag faktiskt. För imorgon är det dags för höjdpunkten i tvåan för alla oss ISGY:are, nämligen EU-rollspelen. Så från klockan 9 - 4 torsdag och fredag så ska vi sitta och leka EU:s ministerråd hela dagarna. Lägga våra egna liv och åsikter åt sidan och bara låtsas och spela så mycket som möjligt. Hela våra betyg i samhällskunskap och europakunskap hänger på detta. Jag är Frankrike. Frankrike är en stormakt med egoistiska åsikter. Frankrike är bajs. Man ska vara formellt "utklädd" också. Vet inte om jag ska ha scarf eller inte.. HahaNej nu måste jag försöka hitta massa skit om EU:s andra medlemsländer, så jag och mina gruppmedlemar har något att försvara oss med när alla andra kommer såga oss.. Haha döda mig. Puss!

Be careful what you wish for 'cause you just might get it

Hejhej!

Sitter här hemma i soffan och väntar på att pappa ska köra mig till skolan. Mamma pratade med läkaren förut så nu är det bestämt att vi ska åka till Sahlgrenska nästa tisdag och få hans underskrift! Så nästa vecka kommer vi förhoppningsvis kunna skicka alla mina papper till den filippinska ambassaden i Stockholm. Efter det ska vi ringa min nya skola på Filippinerna och dubbelkolla allt. Sen återstår det bara att boka flygbiljetter.. Det börjar ta sig nu!

Btw börjar kvart över 12 och slutar halv 2. Ibland tycker jag faktiskt om skolan!

 


So what if it hurts me? So what if I break down? So what if this world just throws me off the edge My feet run out of ground?

Just nu är jag vid det stadiet när tanken på mitt kommande utbytesår bara gör att jag får ont i magen. Jag känner mig inte alls lika excited längre. Det känns bara jobbigt. Väldigt jobbigt faktiskt. Det är inte det att jag inte vill åka, för det vill jag. Men jag ska vara borta ett år. ETT ÅR. Inser ni hur länge det är eller? Jag ska vara borta från min mamma och pappa i ett helt år. Mamma som stolt tittar på mig, ler sitt riktiga mamma-leende, drar in mig i sin famn och pussar mig på huvudet. Pappa som gör sina söta flinminer, kisar mot mig och talar om att jag är det bästa som finns. Dom två leendena är det finaste som finns på denna jord, det är det absolut bästa jag vet. Jag mår som bäst när jag ser att mina föräldrar gör det. När jag vet att dom ler på grund av mig. Hur ska jag klara mig utan det ett helt år? Vad ska jag göra när jag bara vill känna mig som en liten treåring och krypa upp i mammas och pappas famn? Börjar nästan gråta bara jag tänker på det.Det är tre månader kvar innan skolavslutningen. Direkt efter skolavslutningen är det tänkt att jag ska åka till Filippinerna. Tre månader. Inser ni hur lite tid det är och hur fort tiden går? Jag har tre månader på mig att umgås med alla människor jag älskar mest. Jag har tre månader kvar med mina föräldrar, mina syskon, min bästa vän. Min bästa vän, hur ska jag klara mig utan henne? Jag har inga kompisar på Filippinerna. Och även om jag skulle ha det, så är dom inte Frida.Så nej, jag längtar inte. Jag längtar inte alls tills jag ska åka här i från. För just nu kan jag inte tänka på något annat än alla jag kommer att sakna. Vill bara frysa tiden här och nu och njuta av allt underbart jag har. Men samtidigt vill jag absolut inte göra det här året efter trean heller, jag vill göra det nu efter tvåan. Man vill ha sin bit av kakan men man vill äta den med. Sometimes you just gotta choose. Sometimes you just need to be strong and take a chance. Btw varför låter allt så mycket bättre på engelska?Always look on the bright side of life

Tjolahopp tjolaheej!
Kom precis hem, jag och pappa har vart och tagit passport-sized-photos som ska med det som ska skickas till ambassaden. Mamma har hållt på och försökt ringa läkaren hela dagen men tydligen är han ledig.. Så hon ska försöka igen imorgon! Kanske inte så jättekul att veta men så ligger det till angående min lilla resa just nu i alla fall..

Ska till landvetter vid 11 ikväll också och plocka upp en liten filur där.. Snart är det inte långt kvar tills det är jag som står och gråter där och ska säga hejdå! Usch, får ont i magen bara jag tänker på det haha.. Det är ingen fun part det inte minsann.

Älskar att våren är tillbaka! Eftersom att det är så tråkigt utan bilder så får ni en oseriös här på lilla mig. Puss på er!


Don't overthink everything all the time, JUST DO IT.

Jag blir så irriterad. Vi har namn och nummer till doktorn som var med när jag föddes, och det enda som behövs är att ringa honom förklara vår situation och be honom skriva unde våra papper. Har haft numret sen i onsdags. Men mina föräldrar är så mesiga, blyga och töntiga båda två så dom tjafsar om vem som ska göra det. Alltså seröst hur svårt kan det vara? Vad kan hända? Bara för att dom tycker att det är pinsamt eller något? Att det låter dumt? Så irriterande. Så nu får jag ta och ringa den där läkaren själv imorgon. Sen kommer det ju ta yttligare en vecka innan vi ens kan träffa läkaren och få underskriften. Får panik, tiden går ju så fort!bild från träningen idag


It doesn't matter how you look, what your weight is or how much makeup you put on. The right guy will love you for what's on the inside.

Har glömt berätta att jag köpte mig ett par nya älsklingar i onsdags efter jag hade vart hos läkaren och fått reda på att jag har benhinneinflammation hehe.. Så där försvann ännu ett studiebidrag. Nej men det känns som om jag inte har några klackar kvar längre (förutom sommarklackar men hur ofta är det sommar i Sverige liksom), dels för att pappa slängde vissa när vi flyttade. "Råkade" slänga som det så fint heter. Och ett par klackskor har jag bara en sko av. Hade på mig dom förra helgen och sen när jag skulle städa upp all röra så hittade jag bara en sko.. Den andra är spårlöst försvunnen. Haha hur gick det till liksom?


Wake up every morning with the thought that something wonderful is about to happen

God morgon bloggen! Så här ser jag ut idag :) :) :)Haha just kidding, är så sjukt trött.. Kan inte komma ihåg senast jag sov ordentligt. Kan inte komma på något som är mer underbart än att bara få slänga sig i sängen. ZzzZzzzzz. Cfdlkgjhlkfgdbb


Känner mig som en vandrande zombie, syns det eller?


Nej nu ska jag dra mig till garderoben och sätta på mig kläder. Hade gärna velat åka till skolan i min älskade pyjamas och sköna fleecetröja men det går ju inte.. Sen måste jag springa ut till spårvagnen. Shit måste göra kaffe också. Wooppaa. Gotta go, puss! 


Don't lose who you are in the blur of the stars, seeing is deceiving, dreaming is believing, It's okay not to be okay

Jag visste att jag har idrottsprov på fredag och samhällsinlämning imorgon, hade tänkt att sätta mig och fixa det nu ikväll. Så kommer jag på att jag ska ha ett argumenterande tal imorgon också!! FML!! Hur ska jag hinna och vad fan ska jag prata om?! Är ju såå trött också.


Var hos farbror doktorn förut idag. Har nämligen haft väldigt ont i mina ben till och från men dom senaste veckorna har det bara blivit värre.. Så säger läkaren att jag har benhinneinflammation, kul. Och det finns inget att göra åt det, ännu roligare. Så säger han att jag ska ta det lugnt och inte anstränga mig för mycket, jag som nyligen köpt gymkort.. Yeeyy.. FML

 


love


Don't mix between my personality and my attitude because my personality is me and my attitude depends on you

Jag är så stressad. Ska vara hemma hos Frida klockan 7 egentligen, och jag har så mycket att göra här hemma innan jag åker. Kommer så inte hinna. Aja.

Såå här kommer nyheten.. I fredags kom födelsebeviset! Så nu känns det äntligen som att det kan börja gå framåt. Känns som om vi har stått stilla så länge nu. Så nu behöver vi få tag i en läkare och sjuksköterska som var med när jag föddes och få deras underskrifter. Hoppas vi får tag i dom så fort som möjligt och att dom inte är döda eller något, för då vet jag inte hur det här ska gå haha. Men efter det så ska alla papper certifieras av notarius publicus eller vad det heter och sen kan vi skicka det till Filippinska ambassaden!Imorgon är jag ledig från skolan. För det är ju imorgon vi ska cheera på Clarion Hotel! Vi ska träffas vid 10 och sen är allt klart klockan 7 på kvällen. Så det blir cheer hela dagen, kul! Sen efter jag har cheerleadingen ska jag hem till min bror och fira han som fyllde 30 år i fredags. Så det kommer verkligen bli fullt upp hela dagen. Och idag ska jag hem till Frida och sova där för att vi ska hinna fixa allt tillsammans imorgon innan vi åker. Och jag har massa skolarbete att göra. Förstår inte hur jag ska hinna med allt. Åh kill me.

Nej nu måste jag städa upp här hemma så att det är fint imorgon när pappa kommer hem. Just nu ser det ut som ett bombnedslag, kläder överallt både högt och lågt i hela lägenheten.. Och så måste jag upp på vinden också. ÅÅH VAD STRESSAD JAG ÄR. Nu sätter jag punkt här pusshej!

Godmorgon Sverige

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Börjar om en halvtimme och jag känner mig riktigt nöjd med mig själv för jag har precis vart och gymmat! Gick upp extra tidigt idag för att hinna gymma innan skolan. Heja mig! Har lite saker att berätta också men det får jag ta när jag kommer hem i eftermiddag. Puss puss på er sötisar!


You only live once


You need to know how to be alone and not be defined by another person. You need to know how to be happy with yourself before you try to be happy with someone else. If you can't love yourself, how do you expect someone else to love you?

Okej, det är ju inte så att jag hatar Justin Bieber. Verkligen inte. Hata är ett starkt ord you know. Jag tycker inte om honom men jag har egentligen ingenting emot honom. Hans musik får man väl säga då eftersom att ingen utav oss vet hur han är haha. Visst har han vissa låtar som är bra men det har väl alla artister. Tycker bara att det här med Justin Bieber har blivit så himla överdrivet. Alla som springer runt och pratar om honom och älskar honom precis som om det vore deras riktiga pojkvän. Come on, tagga ner lite va? Hela min facebok är bombad av händelser som innehåller gratulationer till honom. Det är ju inte så att han kommer se det direkt, bara dina vänner på facebook. Och dina vänner på facebook har nog redan fattat att han fyller år vid det här laget. Som sagt jag har inget emot honom men jag tycker bara att hela den här Justin Bieber grejen har blivit såå överdriven. Och ja, jag har nog fortfarande pms hehe.

På tal om något helt annat så ska jag hämta den här lilla sötisen på dagis imorgon! Åååh gose hihi

RSS 2.0