Sötaste saken någonsin!

Titta vad jag fick av bästa pojkvännen!

If it's meant to be, it will be

Hejsan svejsan allihopa!
 
Klockan är halv 9 här och jag vaknade typ precis för en stund sen. Sitter här i köket och har precis ätit massa vattenmelon, gott va? Hehe.
 
Det är faktiskt sommarlov här nu, vi fick sommarlov igår. Kändes så konstigt igår när jag satt och vek alla mina skoluniformer för att sedan lägga undan dom. Alla skoluniformer som jag har gått runt i nästan varje dag sen jag kom hit. Skoluniformerna som jag många gånger har varit så himla trött på. Men jag vet att när jag kommer hem så kommer det bli en utav alla små saker jag kommer sakna.
 
Något annat jag kommer ihåg från början av min tid här var när folk pratade om sommar och vinter i landet. Som nu te.x. är det sommarlov. Själv tyckte jag det lät helkonstigt eftersom att det för oss svenskar är sommar året runt i ett sånt här land. Men nu när jag har bott här såpass länge så är det så naturligt att urskilja årstiderna. Nu är det vår här, 34 grader i skuggan. Och varmare kommer det bli, speciellt i April för det är den varmaste sommarmånaden här. Det är därför skolornas sommarlov är under dessa månader för det blir liksom för varmt för att gå i skolan haha. Sen drar skolan igång i Juni igen. Men det blir inget mer för mig. Känns lite sorgligt.
 
Nu ska jag iallafall bädda min säng, plocka undan lite saker och äta. Sen ska jag duscha och åka in till stan. Vi hörs! Pusspuss
 
Lilla Lilly just nu. Håret har blivit längre och kinderna tjockare!
 

Wherever you go just always remember, that you got a home for now and forever

Hej bloggisen!
 
Vet ni vad? Egentligen skulle jag vilja ta bort den här bloggen och bara ha en normal vanlig ny och fin blogg. För denna är så ful och likaså bloggens namn. Men för att hålla hela den här resan iordning så ska jag också fortsätta med denna bloggen genom hela resan. Skaffar en vanlig blogg när jag kommer hem igen istället.
 
Idag har jag vart i den där staden angeles igen för att fixa mitt pass. Vet inte riktigt hur det kommer sig att jag skriver här efter varje gång jag har gjort det haha. Kanske är det för att det varje gång påminner mig om att denna resan har ett slut vilket bloggen i det stora hela handlar om. Min resa till filippinerna från början till slut. För allting har sitt slut, eller hur?
 
I vilket fall som hellst så fick jag inget gjort idag heller. För tydligen så är inte ens mitt filippinska medborgarskap klart än utan jag måste åka till Manila och fixa det. Orkar inte med Manila det är så överbefolkat och jobbigt, haha. Men men, min syster ska åka till manila nästa vecka för hon ska på intervju på norska ambassaden, så jag hänger nog på henne då. Måste bara ringa emigrationsverket först och boka tid nästa vecka. Glöm inte det nu Lilly!

Life isn't measured by the number of breaths we take, but by the moments that takes our breath away

God kväll Filippinerna och god morgon Sverige!

Hoppas alla där ute mår bra, för det gör jag. Kommer ni ihåg sist jag skrev här och jag grubblade massor? Precis som jag anade så varade det bara ett par dagar och nu är jag på toppen av berg- och dalbanan igen. Vilket jag egentligen har varit enda sedan jag kom hit. Skillnaden är bara att allting bara blir bättre och bättre. Liksom, när du redan trodde att du var på toppen av berg- och dalbanan, så går det bara ännu mer uppför.

Fast ne, nu ljög jag lite. En gång så storgrät jag faktiskt och önskade att jag vara hemma i sverige mer än någonting. Ville bara ta första bästa flyg hem liksom. Så blev det när jag fick reda på att mamma låg på sjukhus och var sjukis. Notera att det bara har hänt en gång dock! Och det varade bara ett antal timmar. Världens bästa mamma, du förtjänar det bästa.

Anyways. Idag skulle jag åka till angeles där DFA finns. Några sorts myndigheter som inte finns här i tarlac. Meningen var att jag skulle fixa mitt filippinska pass så att jag ska kunna resa utan problem. Men precis när vi har kommit igenom vägtullarna och nästan är framme så kommer jag på att jag har glömt både legitimation och födelsebevis hemma. Vilket är något man måste ha. Smart lilly, väldigt smart!

Det får vara allt för ikväll för nu kan jag inte blogga mer. Vi hörs bloggen! XOXO


RSS 2.0