Godnatt Sverige

Kan inte sova.. Tänkte bara säga att mamma och jag kollade på lite flygbiljetter förut idag och det fanns riktigt bra priser faktiskt :) hoppas vi kan boka mina biljetter snart!

Och imorgon kommer min syster + bror + deras familjer hem från deras semester i Filippinerna. Som jag har saknat mina små syskonbarn!

 


What great thing would you attempt if you knew you couldn't fall?

Hejhej bloggen!

Kom precis hem typ. Har nämligen varit och köpt frimärken och postat brev till utrikesdepartementet :) Trodde ju sist jag postade brev att de var alla papperna som behövdes. Men så var inte fallet. Så vi får hoppas att det här var sista gången nu, men det tror jag :) Nu är det bara att vänta på besked från filippinska ambassaden när alla papperna har hamnat hos dom!


You have the potential to make beautiful things. Yes, you.

Nu ni, nu är det nästan färdigt! Vi har exakt alla papper vi behöver nu så imorgon ska vi skicka dom till utrikesdepartementet i Stockholm. Måste bara ringa dit imorgon och fråga vad vi ska skriva och lite så. Sedan ska UD skicka det till filippinska ambassaden. Och när filippinska ambassaden har fått det, då kan vi äntligen boka biljetter till mig! Är så excited nu. Och nervös hahah.


Cheer practise!

Idag lärde vi oss att cradla på träningen! Vilket betyder att man kastar upp en person i luften och sedan fångar typ haha. Såå kul!! :)

Och film på det kommer hääääär


Inspiration

Så inget nytt har hänt direkt. Mamma väntar på ett papper från Migrationsverket som är det sista pappret vi behöver. Inget mer. Annars då? Ligger hemma i soffan med PMS och ont i huvudet. Men man behöver såna dagar med ibland. Hoppas ni är lite muntrare än mig idag i alla fall! Haha puss

 


I wish I had superpowers so I could stop all the evil things in this world, I wish that everyone I love could live happily ever after

Jag förstår inte hur vissa människor kan ha så mycket avundsjuka inom sig. Så mycket att man måste försöka trycka ner andra för att själv känna sig bättre. Att bli sur eller bitter för att man är avundsjuk. Jag förstår inte hur man inte bara kan vara glad för andras skull. Varför kan man inte bara vara glad för andras skull istället för att bli avundsjuk. Avundsjuka krossar vänner och familjer hela tiden. Och jag önskar att jag kunde stoppa den, men det kan jag inte. Jag hoppas bara att det inte tar över oss som jag har sett den göra så många gånger förut.

Catching up

Det har varit full rulle för Lilly hela helgen verkligen. But you only live once. 

Har inte haft varken tid eller ork för att uppdatera om hur det ligger till med min resa. Inte för att jag bara måste uppdatera min blogg och alla mina tusentals läsare (blink blink), utan jag uppdaterar ju faktiskt här för att komma ihåg och för att skriva av mig. För att ha någonting att titta tillbaka på. För ett om ett par år, så kommer jag inte längre komma ihåg dom här dagarna. So I better write them down.

Som jag redan har skrivit så ringde de ju mig från ambassaden angående papper som fattades i min registration of birth. Det ena var beslutspapper om mamis svenska medborgarskap, vilket vi har ansökt om från migrationsverket. Dock ser det ut att dröja två veckor innan vi får det. Sen har ambassaden skickat tillbaka två papper till oss också, nämligen äktenskapsbeviset och födelsebeviset. Äktenskapsbeviset måste tydligen godkännas av Notarius Publicus först, sedan ska alla 3 dokumenten skickas till utrikesdepartementet i stockholm innan vi slutligen skickar det till ambassaden. Mycket fix med pappersarbete minsann. 

Även om jag självklart vill att allt pappersarbete ska vara klart nu så vi kan andas ut och boka biljetter så är jag ändå lugn. För när jag pratade med kvinnan på ambassaden och förklarade att jag skulle börja i en skola på Filippinerna i juni och behövde mitt medborgarskap då, så svarade hon att det absolut inte var någon fara och att det skulle hinna lösa sig innan dess. Dessutom såg jag när dom skickade tillbaka papperna att dom hade klippt ut 3 stycken utav mina passfoton som dom ska använda sig, så det känns ändå som att allt är igång. Så jag har inte panik längre. Allt kommer lösa sig tillslut.

Här får ni en skabbig bild på mig och mina älsklingar från i lördags. Mer får ni inte se eftersom att detta faktiskt är en utbytesblogg och inte en blogg om hela mitt liv ;) haha

Sunday - cheer as usual


RSS 2.0