If it's meant to be, it will be

Hejsan svejsan allihopa!
 
Klockan är halv 9 här och jag vaknade typ precis för en stund sen. Sitter här i köket och har precis ätit massa vattenmelon, gott va? Hehe.
 
Det är faktiskt sommarlov här nu, vi fick sommarlov igår. Kändes så konstigt igår när jag satt och vek alla mina skoluniformer för att sedan lägga undan dom. Alla skoluniformer som jag har gått runt i nästan varje dag sen jag kom hit. Skoluniformerna som jag många gånger har varit så himla trött på. Men jag vet att när jag kommer hem så kommer det bli en utav alla små saker jag kommer sakna.
 
Något annat jag kommer ihåg från början av min tid här var när folk pratade om sommar och vinter i landet. Som nu te.x. är det sommarlov. Själv tyckte jag det lät helkonstigt eftersom att det för oss svenskar är sommar året runt i ett sånt här land. Men nu när jag har bott här såpass länge så är det så naturligt att urskilja årstiderna. Nu är det vår här, 34 grader i skuggan. Och varmare kommer det bli, speciellt i April för det är den varmaste sommarmånaden här. Det är därför skolornas sommarlov är under dessa månader för det blir liksom för varmt för att gå i skolan haha. Sen drar skolan igång i Juni igen. Men det blir inget mer för mig. Känns lite sorgligt.
 
Nu ska jag iallafall bädda min säng, plocka undan lite saker och äta. Sen ska jag duscha och åka in till stan. Vi hörs! Pusspuss
 
Lilla Lilly just nu. Håret har blivit längre och kinderna tjockare!
 

Kommentarer
Postat av: Kate

Söt :)

2013-03-30 @ 11:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0